Jdi na obsah Jdi na menu
 


Historie

 

Hudební skupina Allegro Band: 

Hudební skupina byla založena v roce 1993 v jihočeském Táboře. Kapelou prošlo několik výborných muzikantů. Někteří s muzikou skončili, jiní hrají dál v jiných seskupeních, především v táborských kapelách.

V současné době hraje skupina Allegro Band v této sestavě. 

 

Aktuální obsazení:

 

dscn6624.jpeg

 

Pavel " Svaťa "  Svatek:

Vystudoval Vojenskou hudební konzervatoř v Roudnici nad Labem. Od roku 1991 - 2009 člen Posádkové hudby Tábor. Nástroje: Fagot, klarinet, saxofon, baskytara, klavír. Působil v několika kapelách: InSiDE, Atlantic, Alfa. Nyní v hudební skupině Allegro Band jako zpěvák, hráč na baskytaru, klávesy, arange,průvodní mluvené slovo.

 

 

 

 

standa-profil-fb.jpg

 

Stanislav " Stenley "  Petrů

Od dětství, zpěv hra na klavír, klarinet, saxofon a kytaru. Praxe ve vojenské posádkové hudbě. Spolupráce s různými hudebními skupinami, dechovými a tanečními orchestry: Vysočina, Rolnička, Vega, Midi music band a další. Zakladatel hudební skupiny Allegro Band. Nyní jako zpěvák, hráč na bicí, klávesy, saxofon, klarinet, arange, průvodní mluvené slovo. Manager a šéf kapely Allegro Band 

 

 

 

167993.jpg

Věra  " Ví "   Svobodová 

se zpěvem začala již od ranného mládí na Zš. Prošla mnoha pěveckými soutěžemi, kde vyhrávala co se dalo. V 16 letech se poprvé postavila na pódium kde zpívala v zábavové kapele. Od 20 let zpívala v orchestru GAMA v Českobudějovickém kulturním domě. Ve 24 letech se vydala na poloprofesionální dráhu kde si prošla několika kapelami. Např. Axa, Maxa Band .... a další. V poslední době spolupracovala také s Táborskou kapelou Mix . V současné době je stálou členkou kapely ALLEGRO BAND 

 

 

 

 

 

 

dscn8428.jpg   Pavla " Pájina " Včeláková - Křemenová:

se zpěvem začínala v domácí kapele Včelka Band ( tři sestry Včelákovi ) a v současné době již několik let spolupracuje s kapelou Allegro Band.